• 28 nov 06:50

Dinsdagochtend hebben twee vierdejaars leerlingen van de Van der Capellen Scholengemeenschap, die tweetalig onderwijs volgen een les Engels gegeven. De meiden (Evi en Evelien) hadden een heel leuke les voorbereid, waarbij namen van kleding en fruit centraal stonden. De kinderen moesten tekenen, het spel 'false or true' spelen, meerkeuzevragen oplossen en nog veel meer. Een sprankelende, actieve les door twee enthousiaste leerlingen van de Van der Capellen Scholengemeenschap, in het kader van de 'Europese Dag van de Talen.' Daarbij ook een mooie samenwerking tussen PO (primair onderwijs) en VO (voortgezet onderwijs). En nu gaan we in de klas verder met Engels met onze (nieuwe) methode Groove me.