• 11 mar 13:55

Groep 7 kreeg bezoek van Enexis, om ons te vertellen wat zij gaan doen met de adviezen en idee├źn die de kinderen tijdens de dialoogsessie geopperd hebben. En daar is zeker wat moois uit gekomen:

Enexis gaat duurzame energie op een positieve manier promoten bij het huis-aan-huis installeren van de 'slimme energiemeter'. "Energie besparen is leuk!"

Enexis gaat binnen het eigen bedrijf op zoek naar mogelijkheden om duurzaam met energie om te gaan.

Enexis gaat de samenwerking aan met instellingen en bedrijven binnen wijken, om gezamenlijk te komen tot een duurzamer manier van energiegebruik.

En last but nog least: op alle bussen van Enexis komen stickers met slogans over duurzaamheid die de kinderen hebben geopperd!!

Binnenkort hebben we een evaluatie met de 'Missing Chapter Foundation' om te evalueren en vooruit te kijken naar volgend jaar.