• 19 jan 09:24

Grote Peuter Dag op openbare basisscholen in Zwolle-Zuid

Vrijdagochtend 7 april, tussen 9.00 – 11.30 uur, zijn peuters en ouders/verzorgers welkom op IKC de IJsselhof, DKC de Markesteen, Cultuurschool De Marshof, de Montessorischool en De Octopus. De Grote Peuter Dag wordt jaarlijks georganiseerd op alle basisscholen van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio. Het is voor peuters een leuke en actieve kennismakingsochtend. Ouders/verzorgers kunnen zich laten informeren, vragen stellen en de school bekijken. Een belangrijk moment voor ouders/verzorgers die voor hun kind een goede basisschool willen kiezen!

Op IKC de IJsselhof wordt voor peuters onder andere schrijfdans, een muziekles, kringmoment en gym georganiseerd. Ouders worden rondgeleid door groep 8 leerlingen. Zij kunnen dan de school 'in bedrijf' zien. Op verschillende plekken in school zullen leerkrachten staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast is ook de peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf voor iedereen toegankelijk en zullen medewerkers aanwezig zijn om ouders rond te leiden. Ouders van de Ouderraad zorgen voor een kopje koffie of glaasje fris en kunnen ook vertellen hoe hun ervaringen op school zijn.