• 20 mar 13:10

Meld je nu aan voor de KidsRun in Zwolle-Zuid!

Op zaterdag 15 april 2017 wordt de 10 Mijl van Zwolle-Zuid georganiseerd. Voorafgaand aan dit evenement wordt de KidsRun voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar gehouden. De hardloopwedstrijd vindt plaats van 15:00 tot 16:00 uur in de omgeving van het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. SportService Zwolle organiseert in samenwerking met JEP Runningschool voorbereidende clinics om goed voorbereid aan de start te komen.

Hardloopclinics voor leerlingen en ouders

De hardloopclinics voor de kinderen worden op woensdagmiddag 22 & 29 maart en 5 april van 14.00-15.00 uur georganiseerd. Tijdens deze trainingen worden leuke oefeningen gedaan waarbij gelet wordt op techniek, snelheid en hoe je een bepaald tempo kunt vasthouden gedurende een langere loop.

Op hetzelfde tijdstip geven de trainers van JEP Runningschool een looptraining voor ouders. JEP is een hardloopschool, zij richten zich met haar hardlooptrainingen op de -beginnende- hardloper in de regio Zwolle die in groepsverband een stap verder wil komen. De loopscholing voor ouders is tot 14.45 uur, zodat er nog vijftien minuten gekeken kan worden naar de clinic van de kinderen. De trainingen vinden plaats op bij voetbalvereniging SVI (Sportpark de Siggels, Ijsselcentraleweg 9, 8014 BK Zwolle). De kosten bedragen €3,- voor drie clinics. Voor ouders zijn de loopscholingen gratis.

Aanmelden

Het is mogelijk om je op te geven voor de KidsRun van Zwolle-Zuid via www.10mijlvanzwollezuid.nl. Hierbij kan je aangeven of je deel wilt nemen aan de clinics. Indien je meer wilt weten over de KidsRun en clinics, neem dan contact op met Ruth de Gunst via de mail r.degunst@sportservicezwolle.nl.