• 27 jan 09:45

Samen met groep 8 en KDV, BSO en PSZ hebben wij de nationale voorleesdagen vorm gegeven. Groep 8 is begonnen met het knutselen van vissen. De BSO heeft van dozen een prachtige walvis gemaakt. Het KDV heeft gezorgd voor het strand en hebben naar hartelust water gecreëerd.
De middag vooraf aan de aftrap van de nationale voorleesdagen hebben we samen met groep 8 de hal ingericht.
De volgende morgen hebben we samen met het KDV aan het strand gezeten en in de zee gezwommen onder het genot van een broodje en het voorlezen aan de hand van het boek en de powerpoint presentatie. Er werd erg leuk voorgelezen en de kinderen genoten van het grote scherm.
Het was leuk om te zien hoe kinderen samen in ons IKC een thema vorm kunnen geven.