• Uitnodiging voor ouders van de 5 openbare scholen in Zwolle Zuid

• 10 mar 10:47

How2talk2kids

Geachte ouders,

Op woensdag 5 april organiseert de Openbare Montessori Basisschool een Ouderavond met als thema How2talk2kids. Ook u bent van harte welkom.

How2talk2kids laat zien dat opvoeden ook anders kan dan we gewend zijn. De workshop biedt je bruikbare communicatievaardigheden, maar je hoeft je niet door ellenlange gortdroge theorieën te worstelen. Kinderen met meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld, dat is wat we onder andere willen bereiken met onze methode.

How2talk2kids biedt je handvatten om beter te communiceren met je kinderen, waardoor het thuis gezelliger wordt. Als de communicatie goed is en jullie elkaar begrijpen, groeit het zelfvertrouwen van je kind. Jullie band wordt sterker en hechter.

Voor meer informatie, check onze website. www.how2talk2kids.nl

De Openbare Montessori Basisschool valt net als Openbare Bassischool de IJsselhof en nog 3 andere basisscholen in Zwolle Zuid onder de Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle (OOZ). Vandaar dat voor deze ouderavond de ouders van al deze vijf basisscholen van harte welkom zijn.

Datum: Woensdag 5 april 2017
Tijd: Inloop vanaf 19.45, start 20.00 uur;