Overblijfouders

TSO

Op onze school hanteren we een continurooster. Kinderen blijven lunchen op school.

De opvang tussen de middag wordt gedaan door een zelfstandige stichting:
Tussen Schoolse Opvang IJsselhof. Deze stichting wordt geleid door twee coördinatoren. Het overblijven kost per kind € 50, - voor een heel schooljaar. Van dit geld worden spelmaterialen aangeschaft en wordt de vergoeding voor de overblijfkrachten betaald.

De middagpauze duurt drie kwartier. Tijdens het overblijven eten de kinderen van de groepen 1 en 2 met een overblijfouder in de klas. De groepen 3 t/m 8 eten met de eigen leerkracht in de klas. De kinderen nemen hun eigen lunchpakket mee. De meegenomen dranken kunnen koel gehouden worden in de koelkasten die aanwezig zijn. De kinderen mogen geen snoep of koolzuurhoudende dranken meenemen naar school.

Na of voor het eten en drinken gaan de kinderen onder verantwoordelijkheid van overblijfkrachten buiten spelen, we hebben nl. op verschillende tijden pauzes, zodat er veel ruimte is om te spelen.
De groepen 1 t/m 4 spelen op het plein en de groepen 5 t/m 8 spelen in het park, een unieke plek om lekker te kunnen bewegen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de coördinatoren.
Mailadres: janienvanderkolk@gmail.com en alie.koopman@profit-consulting.com