Aanmelding van uw kind

4 jaar en dan voor het eerst naar de basisschool. Een nieuwe stap voor u als ouder en voor uw kind. De leerkracht zal op de eerste dagen extra aandacht hebben voor het wennen van uw kind. Zo wordt uw kind gekoppeld aan een maatje, die altijd kan helpen.

Kleuters leren al doende, tijdens hun spel. Wij zorgen voor een aantrekkelijke en uitdagende omgeving waarin kinderen zich veilig voelen om vrij te kunnen te spelen en ontdekken.

Taal en rekenen krijgen de kleuters spelenderwijs aangeboden. We werken in thema’s die zoveel mogelijk aansluiten bij de belevingswereld van de kleuters.

De kleutergroepen hebben de beschikking over een veilig, afgesloten schoolplein, dat tijdens het buitenspelen omsloten is door een hek. Zij spelen dagelijks buiten, en als het weer dat niet toelaat bewegen zij in het speellokaal.

Komt uw kind van een andere school voor het eerst bij ons in de groep dan zal er een warm welkom zijn voor uw kind. Ook dan zullen er kinderen uit de groep een helpende hand bieden om zo snel mogelijk uw kind zich thuis te laten voelen.

Aanmelding van uw kind

Heeft u belangstelling voor onze school, dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding onder schooltijd.

U ziet onze school dan in beweging en kunt de sfeer in onze school proeven.

Bij de rondleiding ontvangt u een aanmeldformulier waarmee u uw kind kunt aanmelden.

U kunt het aanmeldformulier ook hier downloaden.

Aanmeldformulier

Kom vrijblijvend binnenlopen op onze ‘PeuterPret’ momenten!