• 12 dec 10:27

Onderzoekend en ontdekkend leren:

De afgelopen weken zijn de kinderen druk bezig geweest met het thema "Nederland en het water".

Zij hadden de opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor een veilige kust op een onveilige plek.

Op de foto zie je de kinderen samen het werkstuk bespreken en ze moesten voor elkaar nog vragen maken over het thema.

Het was een mooi en leerzaam project. De kinderen waren zeer gemotiveerd en enthousiast. Vooral het samen doen en dingen maken vonden ze erg prettig, leuk.

De betrokkenheid kwam hier duidelijk naar boven. De kinderen pakten uit zichzelf boeken om informatie op te zoeken en ze keken bij elkaar en stelden vele vragen aan elkaar als ze iets niet wisten. Er werd heel veel samengewerkt, prachtig om te zien.

Juf Annemiek , leerkracht groep 6a