• 21 jan 09:48

Beste ouders,

Heel blij ben ik, dat ik mij in dit nieuwsbericht aan u kan voorstellen.

Mijn naam is Jorien Elbrink. Mijn bedrijf heet: 'Leer mij dat ook!'

'Leer mij dat ook!' is er voor kinderen van groep 3 t/m 8 op uw basisschool. 'Leer mij dat ook!' biedt werken in groepjes aan waarbij kinderen nog meer plezier kunnen halen uit het leren en fijn kunnen oefenen.

Zo is er het groepje 'Leer mij dat ook huiswerk maken!'. Als uw kind moeite heeft met plannen, structureren van huiswerk of het moet/wil misschien gestimuleerd worden in het huiswerk maken of het leren van toetsen, kan de 'Leer mij dat ook huiswerk maken!' groep uw kind daarmee helpen. Ook zijn er nog anderen groepjes waaronder de 'Leer mij dat ook reken!' groep of de 'Leer mij dat ook spellen!' groep. Op mijn site kunt u de verschillende groepjes bekijken.

U kunt voor al uw vragen mij natuurlijk bellen op 06-41256732 of mailen naar info@leermijdatook.nl. Ik zal u graag te woord staan! Neemt u ook gerust een kijkje op mijn website: www.leermijdatook.nl voor meer informatie.

De dagen en tijden waarop de groepjes aangeboden worden zijn op de dinsdagmiddag en donderdagmiddag na schooltijd op de IJsselhof (mits er genoeg aanmeldingen zijn).

Ik verheug mij er erg op uw kinderen te mogen ontvangen en te begeleiden.

Met vriendelijke groet,
Jorien Elbrink