• 12 dec 12:44

Kerstbomenactie 2017

Oude bomen vangen veel winst!

Doe jij ook weer mee aan de kerstbomenactie op woensdag 4 januari en woensdag 11 januari 2017?

Als je tien bomen inzamelt, mag je gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid!

Ieder jaar wordt in de gemeente Zwolle de kerstbomenactie 'Oude bomen vangen veel winst!' georganiseerd.

Je kunt dan kerstbomen inzamelen, zodat die niet op straat blijven liggen of in brand worden gestoken. We hopen dat zoveel mogelijk kinderen meedoen aan de actie. Zo houden we de straten schoon en het is goed voor het milieu!

Doe mee!

Je mag meedoen als je 15 jaar of jonger bent. Je kunt op woensdag 4 januari en woensdag 11 januari 2017 kerstbomen inleveren bij één van de inleverpunten bij jou in de buurt. Voor iedere ingeleverde kerstboom krijg je € 0,20 en een stempel op de stempelkaart. Met een volle kaart (tien stempels) mag je gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid aan de Ossenkamp 7 in Zwolle.

Inzamelpunten

De kerstbomen kunnen op woensdag 4 en woensdag 11 januari 2017 van 13.00 tot 16.00 uur ingeleverd worden bij de volgende inzamelpunten:

Zwolle-Zuid
Oude Deventerstraatweg, bij onderkomen gemeente